Projects

Project 1 Biomicry

Opdrachtgever: Maartje de Jong

Voor deze opdracht moesten we een duurzaam gebouw maken met dingen die uit de natuur komen. Bijvoorbeeld: klittenband, dat komt van de plant Velcro. Wij hadden een het gebouw in de zee gebouwd in de vorm van een leliebloem.

de bladeren konden regenwater opvangen dat gebruikt kon worden voor drink en toilet water. De placemats werden van dezelfde structuur als haaienhuid gemaakt. Want dat is heel erg makkelijk te schoonmaken en zo worden er geen wegwerpbare gebruikt.

IMG_3102-%20biomimicry%202%20bovenaf_edi
IMG_3099 biomimicry dicht bovenaf.JPG

Project 2 Eurekacup Melkindustrie

Opdrachtgever: Eurekacup

Voor het project Eurekacup moesten wij een idee bedenken hoe we met rest energie van de zuivelindustrie kunnen omzetten in energie voor de omgeving en buurt.  Wij hebben een pasteuriseermachine gebruikt waarmee de melk eerst koud wordt en weer heel snel warm wordt waardoor heel veel rest energie verloren gaat. Ons idee was om bakken met water boven en onder de pasteuriseermachine te plaatsen en uiteindelijk wordt het water verhit en dat wordt stoom. Die stoom vangen wij op met buizen en die leiden we naar een dynamo waarmee we weer stroom kunnen opwekken.

7a63afd6-b47d-4e29-8f72-f11a11e873fc_edi

Project Treaserhunt

Opdrachtergever MML

Dit volgt nog.

Cell phone showing a mock-up logo